JavaScript is not enabled in your browser.

Trainingsaanbod

E-learnings en scans

Thema's

UitvoeringMeten is Weten

Om te kunnen ontwikkelen heb je inzicht nodig. De inzet van scans helpen bij het verkrijgen van inzicht, zowel op individueel- als organisatieniveau. Soms kan het helpen om even stil te staan bij zaken en scans bieden dan een mooi inzicht in dat wat er nodig is om stappen te zetten. Oplossen van een probleem, een antwoord op een belangrijke vraag, een gewenste gedragsverandering? Welke scan past het beste bij jou of je organisatie?

Individuele assessments, testen en scans
De testen en scans ondersteunen jou om vanuit inzicht te leren, ontwikkelen en verder te professionaliseren. De scans zijn makkelijk en snel in te vullen en de tips die je direct daarna ontvangt zijn gefundeerd en praktisch toepasbaar. Bespreek jouw uitslag eventueel met een coach en zet de volgende stap in jouw ontwikkeling.

Organisatieontwikkeling
Team- of organisatieontwikkeling start bij inzicht. Dat staat aan de basis van hoe wij werken in onze incompany trainingen en programma’s. We zetten vaak scans in als nul- en eindmeting zodat er een verschilanalyse zichtbaar wordt. Uiteindelijk is meten echt weten en dat helpt een organisatie wendbaar en gezond te blijven in de snel veranderende arbeidsmarkt.

E-learnings

Scans