JavaScript is not enabled in your browser.

GRIP - meer energie minder stress

GRIP - meer energie minder stress

Building Human Talent is partner van GRIP, een online tool ontwikkeld door Triple I, het onderzoeksbureau van Prof. Dr. Schaufeli. GRIP gelooft in mensen en hun vermogen zichzelf te versterken en eruit te halen wat erin zit. GRIP is een tool waarmee medewerkers kunnen werken aan het verminderen van stress, het vergroten van hun energie en het versterken van hun persoonlijk leiderschap. GRIP helpt medewerkers zichzelf effectief te versterken.

Met het aanbieden van GRIP aan medewerkers krijgen zij de tools in handen om hun eigen energie en stress te reguleren. Door zelfinzicht, relevante kennis, oefening en een inspirerende gebruikerservaring.

Elk individueel GRIP-traject start met een startmeting. De resultaten van deze startmeting zijn te gebruiken als hoogwaardige stuurinformatie die inzicht geeft in de stress- en energiehefbomen in jullie organisatie. Dit biedt concrete handvatten voor het versterken van het HR- en Arbo beleid.

GRIP is ontwikkeld op de fundamenten van gedegen wetenschappelijk onderzoek. Leidende wetenschappers zijn direct betrokken bij de (door)ontwikkeling van GRIP. De kennis en oefeningen binnen GRIP zijn ontwikkeld door coaches die hun praktijkervaring inbrengen in GRIP.

Neem contact met ons op voor verdere informatie