JavaScript is not enabled in your browser.

Trainingsaanbod

Trainingen en workshops

Trainingen en workshops

Persoonlijke ontwikkeling draagt bij aan professionele groei. Hierbij staat werken, leren en ontwikkelen centraal. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. In je huidige baan, of elders. Building Human Talent helpt je bij het zetten van stappen in jouw ontwikkeling!

We nodigen je uit een kijkje te nemen in ons aanbod en jezelf aan te melden voor de training, workshop of het programma van jouw keuze. Heb je vragen? Neem dan contact op! We helpen je graag verder. 

Investeer in je groei met financiële steun!
 
Ben je enthousiast over persoonlijke ontwikkeling en heb je een duwtje in de rug nodig om je doelen te bereiken? De recente veranderingen in belastingaftrek en de STAP-regeling maken zelffinanciering soms een uitdaging. Maar laat dat je niet ontmoedigen! Er bestaan nog steeds verschillende kansen die het ontdekken waard zijn. Als je echt vooruitgang wilt boeken, dan moet je bereid zijn om actie te ondernemen. Dus, waarom niet onderzoeken welke opties er voor jou beschikbaar zijn?

Download brochure

Download brochure

Abonneer op onze nieuwsbrief

Abonneer

Aan de slag met duurzame inzetbaarheid

Building Human Talent heeft een breed palet aan diensten om op ieder niveau van organisaties met duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan. Je kunt hier door ons aangeboden instrumenten en interventies vinden die medewerkers en organisaties helpen bij de implementatie van elk inzetbaarheidstraject. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan even contact op!

Cases

Referenties

Bekijk ons aanbod