JavaScript is not enabled in your browser.

Coaching: Hoe word jij de beste versie van jezelf?

Coaching: Hoe word jij de beste versie van jezelf?


Oplossen van een probleem, een gewenste gedragsverandering, een antwoord op een belangrijke vraag? Soms is het nodig even stil te staan bij zaken die het ontwikkelproces blokkeren of stagneren. In dat geval kunnen een aantal individuele coachgesprekken nieuwe inzichten geven die blokkades wegnemen.

De ervaren en uitstekend gekwalificeerde coaches van Building Human Talent ondersteunen op diverse thema's en ontwikkelvragen:

Loopbaancoaching
Is het tijd om een nieuwe stap te maken in jouw loopbaan? We helpen je jouw talenten te (her)ontdekken, doelen te stellen en je loopbaan een boost te geven met de beste loopbaanbegeleiding.

Work-Life-Balance
Met aandacht voor zowel de werk- als de privésituatie, omdat beiden nu eenmaal van invloed zijn op elkaar. Onze aanpak helpt de verhouding tussen beiden weer in balans te brengen

Leiderschapscoaching
Wil jij als leider nieuwe competenties ontwikkelen, meer uit jezelf halen en je professionaliteit verder vergroten? Onze coaching helpt jou je coachende leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen.

Stress- en/of burn-out coaching
Heb jij last van werkstress of ben jij uitgevallen door werkstress? Momenteel niet aan het werk of weer aan het re-integreren? Wil je voorkomen dat dit je nog een keer overkomt? Onze effectieve aanpak focust zich op drie niveaus: lichamelijk, gedrag en mentaal.

Performance coaching
Wil jij beter presteren, met welke talenten, kwaliteiten en samenwerking jij de door jouw gewenste doelen bereikt? Dan is dit de vorm van coaching die jou gaat helpen.

Door de inzet van slimme testen en goede gesprekken krijg jij zicht op jouw mogelijkheden, vanuit je talenten en de arbeidsmarkt. Het doel van onze coaching is dat jij je bewust wordt van je eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Hierdoor ben je beter in staat om een beslissing te nemen over je loopbaan en hoe deze te vervolgen.

Neem voor een maatwerkofferte contact op. Voor meer informatie en het downloaden van de brochure klik hier!