JavaScript is not enabled in your browser.

Trainingsaanbod

Persoonlijke ontwikkeling draagt bij aan professionele groei.

Thema's

Uitvoering

Bouwen aan jouw talent doe jij samen met Building Human Talent!

Building Human Talent biedt trainingen, coaching en programma’s gericht op persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit en duurzame inzetbaarheid en stelt steeds hoge eisen aan de kwaliteit van dienstverlening. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat Building Human Talent voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van professionals. 

Het is onze ambitie om werk leuker en medewerkers vitaler en duurzaam inzetbaar te maken. Wij versterken mens en organisatie en zo word ook jij of jouw organisatie klaar voor de toekomst!

Wil jij je verder ontwikkelen? Je kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Dat kan vanaf dit jaar met STAP-budget. Je kan tot € 1.000,- subsidie ontvangen om een training, workshop of programma te volgen.

Aanmelden met STAP-subsidie?
Je ontvangt van ons een STAP-bewijs en uitleg waarmee jij jouw STAP-subsidie aan kunt vragen. Wordt de subsidie niet toegekend vragen we je contact met ons op te nemen zodat we samen kijken of het mogelijk is een nieuwe datum te plannen in een ander tijdvak. Neem contact met ons op via training@buildinghumantalent.nl of bel ons: 06-30192864. Lukt het niet iets anders te plannen dan mag je altijd kosteloos annuleren.

Volg kosteloos een training met het STAP-budget

Wil jij graag een opleiding of training bij ons volgen? Dan kun je hiervoor gebruikmaken van het STAP-budget, een subsidieregeling van de overheid voor scholing en ontwikkeling. Met de subsidie kun je bij ons veel trainingen kosteloos volgen. Is de door jou gekozen training duurder? Dan kun je met de subsidie tot € 1.000,- voordeel krijgen. 

Meer uitleg over het STAP-budget vind je hier!