JavaScript is not enabled in your browser.

Dura Vermeer Infra: een mooi resultaat mede mogelijk gemaakt met ESF-subsidie

Dura Vermeer Infra: een mooi resultaat mede mogelijk gemaakt met ESF-subsidie

Dura Vermeer Infra: een mooi resultaat mede mogelijk gemaakt met ESF-subsidie

De projectperiode bij Dura Vermeer verliep succesvol. Medewerkers beseffen dat zij verantwoordelijkheid voor hun eigen inzetbaarheid en leerproces moeten nemen. Dat werken aan duurzame inzetbaarheid van toegevoegde waarde is voor zowel de organisatie als voor henzelf, en werkplezier en prestaties leveren kunnen samengaan.
 
Medewerkers van de divisie Infra hebben het thema vitaliteit hoog op de agenda gezet. In dit project is de focus gelegd op de doelgroep bouwplaatsmedewerkers, vanwege het fysiek zware werk in combinatie met het verhogen van de AOW-leeftijd dat de grootste zorgen baart.
 
Het stimuleren van groei en persoonlijke ontwikkeling en het waarborgen van een goede gezondheid en goede arbeidsomstandigheden vormen de pijlers van het personeelsbeleid van Dura Vermeer. De komende jaren zal de organisatie nog meer aandacht gaan geven aan beheersing van het ziekteverzuim en het bevorderen van de gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van de medewerkers. Het bouwbedrijf wil een cultuur creëren waarin medewerkers de ruimte krijgen om elkaar op een positieve manier aan te spreken op thema’s als gezondheid, werksfeer, etc.
 
Het ESF-programma is afgerond, maar de komende jaren blijft het thema ‘Duurzame Inzetbaarheid’ op de agenda staan bij Dura Vermeer Infra en bij de medewerkers.

Neem contact met ons op voor verdere informatie CONTACT

Dit project is mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds van de Europese Unie.

Nieuwsbrief

Referenties

Contact

Vragen? Bel direct naar (0)6 3019 2864 of stuur een mail

Tools