JavaScript is not enabled in your browser.

Trainingsaanbod

Individuele programma's en coaching

Individuele programma's en coaching

Ontwikkeling en persoonlijke groei zijn belangrijk in een arbeidsmarkt die snel verandert. Een beetje hulp van een goede coach helpt je ontdekken wie je bent en waar je goed in bent. Maar ook als je het even niet meer weet, niet lekker in je vel zit of om welke reden ook die jij maar kunt bedenken om sterker te worden. De coaches van van Building Human Talent helpen je op weg met diverse trajecten en programma's. Besef je wel dat coaching jou alleen helpt het beste uit jezelf te halen als je bereid bent ook zelf hard aan het werk te gaan.

Investeer in je groei met financiële steun!
 
Ben je enthousiast over persoonlijke ontwikkeling en heb je een duwtje in de rug nodig om je doelen te bereiken? De recente veranderingen in belastingaftrek en de STAP-regeling maken zelffinanciering soms een uitdaging. Maar laat dat je niet ontmoedigen! Er bestaan nog steeds verschillende kansen die het ontdekken waard zijn. Als je echt vooruitgang wilt boeken, dan moet je bereid zijn om actie te ondernemen. Dus, waarom niet onderzoeken welke opties er voor jou beschikbaar zijn?

Download brochure

Download brochure

Abonneer op onze nieuwsbrief

Abonneer

Aan de slag met duurzame inzetbaarheid

Building Human Talent heeft een breed palet aan diensten om op ieder niveau van organisaties met duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan. Je kunt hier door ons aangeboden instrumenten en interventies vinden die medewerkers en organisaties helpen bij de implementatie van elk inzetbaarheidstraject. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan even contact op!

Cases

Referenties

Bekijk ons aanbod