JavaScript is not enabled in your browser.

Medewerkers van ArrangeGroup leggen de lat hoog!

Medewerkers van ArrangeGroup leggen de lat hoog!

“De tijd gaat snel, gebruik haar wel!”
 
Medewerkers van ArrangeGroup leggen de lat hoog. Dienstverlenend, oog voor de vragen van de klant en ervoor zorgen dat je werk en omgeving beter en leuker maakt. Om dat allemaal te realiseren moet je je tijd goed kunnen indelen en besteden. Om hier beter in te worden nemen Arrangers op zaterdagen, in eigen tijd, deel aan timemanagement trainingen verzorgd door Anke Algera vanuit Building Human Talent.

De timemanagement onderwerpen die aan de orde komen in deze trainingen zijn:
  • Prioriteiten stellen
  • Van uitstellen naar aanpakken
  • Plannen
  • Je tijdvreters de baas
Marloes Blok, HR Adviseur Arrange Integrated spreekt namens de collega's als zij oprecht zegt: "bedankt voor de zeer zinvolle trainingen". Het blijft altijd lastig om een goede balans te vinden tussen dienstverlenend zijn en tegelijkertijd je werk- en privé balans bewaken. Door de timemanagementtrainingen weet ik zeker dat de collega’s die deze volgen, zich bewust worden van eventuele valkuilen. Naast leerzaam zijn de trainingen ook erg leuk, er wordt smakelijk gelachen om de leuke praktijkoefeningen. 
 
Met de gekregen theorie en de nodige oefeningen en tips hoop ik dat mijn collega’s met kleine stappen mogen genieten van grote resultaten.
 
Een van de deelnemers: “Mooie inzichten opgedaan vandaag en zin om vanaf maandag de theorie in de praktijk toe te passen!” En daar zit ook de crux, theorie werkt alleen als je het in de praktijk toepast. 

Nieuwsbrief

Referenties

Contact

Vragen? Bel direct naar (0)6 3019 2864 of stuur een mail