JavaScript is not enabled in your browser.

Trainingsaanbod

Incompany en maatwerk

Thema's

UitvoeringIncompany & Maatwerk

Building Human Talent ondersteunt organisaties en medewerkers bij het ontplooien van talenten. Onze resultaatgerichte aanpak richt zich op de veranderende arbeidsmarkt, organisatieontwikkeling, leiderschap, communicatie, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Dit alles vanuit een positieve benadering en diverse expertises. Zo wordt ook jouw organisatie fit voor de toekomst!

Building Human Talent biedt dienstverlening op maat bestemd voor ieder niveau binnen de organisatie: management, afdelingen, teams en individuele medewerkers. Wij hebben ons gespecialiseerd in het thema duurzame inzetbaarheid, een actueel thema dat in de huidige arbeidsmarkt bij iedere organisatie op de agenda zou moeten staan. Wij zijn partner van het NPDI (Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid) en brengen als door TNO-gecertificeerd dienstverlener het door TNO ontwikkelde bewezen effectieve actieprogramma Vitaal Vakmanschap naar de markt. 

Onze aanpak!

Ons vertrekpunt zijn jullie organisatiedoelstellingen. Onze dienstverlening wordt specifiek toegesneden rond thematiek en competenties die jullie ontwikkeld willen zien, is effectief en efficiënt en tegen een marktconform en aantrekkelijk tarief. Standaard of maatwerk, zoals jullie wensen! Binnen jullie muren of daar buiten, op een tijdstip dat jullie schikt. 

Onze ervaren en uitstekend gekwalificeerde professionals gebruiken herkenbare praktijkcases uit jullie organisatie en werken met een didactiek die dicht bij de mensen staat.

Elke vraag is een uitdaging en elk project weer anders! Ieder verzoek van een klant helpt ons te vernieuwen en verbeteren. Overheidsorganisatie, zakelijke dienstverlener, multinational of mkb-er, we werken graag met jullie samen!