JavaScript is not enabled in your browser.

Trainingsaanbod

Incompany en maatwerk

Incompany en maatwerk

Building Human Talent ondersteunt organisaties en medewerkers bij het ontplooien van talenten. Onze resultaatgerichte aanpak richt zich op de veranderende arbeidsmarkt, organisatieontwikkeling, leiderschap, communicatie, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Dit alles vanuit een positieve benadering en diverse expertises. Zo wordt ook jouw organisatie fit voor de toekomst!

Building Human Talent biedt dienstverlening op maat bestemd voor ieder niveau binnen de organisatie: management, afdelingen, teams en individuele medewerkers. Wij hebben ons gespecialiseerd in het thema duurzame inzetbaarheid, een actueel thema dat in de huidige arbeidsmarkt bij iedere organisatie op de agenda zou moeten staan. Wij zijn partner van het NPDI (Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid) en brengen als door TNO-gecertificeerd dienstverlener het door TNO ontwikkelde bewezen effectieve actieprogramma Vitaal Vakmanschap naar de markt.

Download brochure

Download brochure

Abonneer op onze nieuwsbrief

Abonneer

Aan de slag met duurzame inzetbaarheid

Building Human Talent heeft een breed palet aan diensten om op ieder niveau van organisaties met duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan. Je kunt hier door ons aangeboden instrumenten en interventies vinden die medewerkers en organisaties helpen bij de implementatie van elk inzetbaarheidstraject. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan even contact op!

Cases

Referenties