JavaScript is not enabled in your browser.

HR-Dienstverlening

HR-Dienstverlening


Building Human Talent ondersteunt en adviseert bij het positioneren of professionaliseren van uw HR-afdeling.
 
Alle mogelijke personele vraagstukken in elke levensfase van de organisatie kunnen door ons worden ondersteund. Het kan hierbij zowel gaan om concrete operationele vragen als tactische of strategische vraagstukken.

Voor het positioneren of professionaliseren van jullie HR-afdeling, denken wij mee over:
· Aanstelling en ontslag
· Arbeidsvoorwaarden
· Arbeidsrechtelijke vraagstukken
· Ontwikkelen, uitvoeren en invoeren van HR-beleid
· Ziekteverzuim en re-integratie
· Arbeidsconflicten
· Mobiliteit
· Functioneren en beoordelen
· Opleiding en training
· Functiebeschrijving en waardering
· Duurzame inzetbaarheid
· En nog veel meer!

Voor Building Human Talent vormen een betrokken relatie en het beste advies de basis voor een langdurige vertrouwensband met onze klanten. Onze ervaren adviseurs dringen snel tot de kern van een vraagstuk door. Ons advies is pragmatisch en resulteert in oplossingsgerichte acties. Desgewenst implementeren wij de veranderingen en monitoren wij de ontwikkeling ervan.

Onze HR-dienstverlening kan op verschillende manieren worden ingezet. Zo kunnen onze adviseurs op projectbasis ondersteunen en begeleiden bij het vormgeven van het HR-management. Wij werken ook met een abonnementsvorm waarbij jullie organisatie ons inhuurt voor een vooraf afgesproken vast aantal adviesuren per maand. Bij een abonnement worden kosten bespaard, omdat jullie onze adviseurs inzetten op de momenten dat het echt nodig is.

Building Human Talent biedt de klant een compleet HR-dienstenpakket aan. Daadkracht, duidelijkheid, kwaliteit en maatwerk zijn de kernpunten in onze dienstverlening.

Neem contact met ons op voor verdere informatie.