JavaScript is not enabled in your browser.

Vitaal Vakmanschap TNO

Vandaag aan de slag met het werk van morgen

Hoe betrek je je medewerkers bij het vitaliseren van hun vakmanschap? Hoe zorg je dat ze zelf en vooral ook samen aan de slag gaan met langer productief, tevreden en betrokken doorwerken? Wat hebben ze daar eigenlijk voor nodig?

Er zijn helaas geen wondermiddelen, wel zijn er diverse goede aanpakken die tot effectief bewezen successen leiden. Binnen Building Human Talent is een van die goede aanpakken het bewezen effectieve programma Vitaal Vakmanschap wat door TNO is ontwikkeld en wat wij als partner van TNO in de markt mogen zetten.

Om organisaties te ondersteunen bij het versterken van Vitaal Vakmanschap ontwikkelde TNO een actieprogramma dat medewerkers uitdaagt om zelf aan de slag te gaan met persoonlijke behoeften en duurzame inzetbaarheid in hún organisatie, hún team of op hún afdeling.

Vitaal Vakmanschap is een gezamenlijke, positieve activiteit die mensen in beweging brengt én houdt. Of het nu gaat om beweging in termen van kennisvergaring, de ontwikkeling van vaardigheden, gezondheidsverbetering of om aanpassen in taken, rollen en functies, zodat die beter passen bij de kennis en vaardigheden die men heeft.

Het programma geeft ruimte aan eigen regie op en het samen werken aan duurzaam inzetbaar zijn en heeft zich bewezen bij organisaties als Philips, SVB en Politie. Resultaten worden gemeten d.m.v. een diagnose- en effectmeting waarbij TNO de kwaliteit borgt en resultaten concreet zichtbaar worden.

Met dit programma kan Building Human Talent als door TNO gecertificeerd dienstverlener de vitaliteit in een organisatie vaststellen én bevorderen. Zo kunnen medewerkers langer, productief, gezond en betekenisvol betrokken blijven bij het arbeidsproces.

Ben je trainer, coach of adviseur en wil je bij jouw klanten of in jouw organisatie aan de slag met het door TNO ontwikkelde en bewezen effectieve actieprogramma Vitaal Vakmanschap? Dan is het Certificeringsprogramma Facilitator Vitaal Vakmanschap iets voor jou! 

Alle informatie over dit certificeringsprogramma is te vinden op het Vitaal Vakmanschap-Portaal.

Video

Nieuwsbrief

Aan de slag met Vitaal Vakmanschap

Als door TNO gecertificeerd dienstverlener mag Building Human Talent het actieprogramma Vitaal Vakmanschap naar de markt brengen. Om het programma breder aan te kunnen bieden is een certificeringsprogramma ontwikkeld dat andere professionals zoals Adviseurs Duurzame Inzetbaarheid, HR Business Partners, trainers/coaches en (lijn)managers de mogelijkheid biedt met dit bewezen effectieve programma aan de slag te gaan. Alle informatie over dit certificeringsprogramma is te vinden op het Vitaal Vakmanschap-Portaal.

Vitaal Vakmanschap-portaal

Cases

Referenties