JavaScript is not enabled in your browser.

Actieprogramma Vitaal Vakmens TNO

Vergroot de betrokkenheid van je medewerkers en stimuleer hun vakmanschap met duurzame inzetbaarheid!

Ontdek het wetenschappelijk ontwikkelde Actieprogramma Vitaal Vakmens, dé sleutel tot een gezonde en toekomstbestendige organisatie. Met de focus op belangrijke aspecten zoals gezondheid, stress, leren, mobiliteit en werk-privé balans, helpt Vitaal Vakmens medewerkers om productief, tevreden en betrokken te blijven, zowel individueel als in teamverband.

Dit innovatieve programma volgt een eenvoudige aanpak in 5 stappen, ondersteund door 4 pijlers en het stellen van 3 cruciale vragen. Vitaal Vakmens daagt medewerkers uit om zelf aan de slag te gaan met hun persoonlijke behoeften en duurzame inzetbaarheid binnen hun organisatie, team of afdeling. Op die manier kunnen zij op een langdurige, productieve, gezonde en betekenisvolle wijze deelnemen aan het arbeidsproces.

Vitaal Vakmens is een positieve en gezamenlijke activiteit die mensen in beweging brengt én houdt. Het programma biedt ruimte voor eigen regie en samenwerking om duurzaam inzetbaar te zijn, en heeft zich al bewezen bij gerenommeerde organisaties zoals Philips, SVB en Politie.

De bij dit programma behorende vragenlijst – gefaciliteerd door LDC- is maatwerk en maakt de resultaten op individueel, groeps- en organisatieniveau concreet zichtbaar.

Diagnosemeting

"Ik ben meer gaan overleggen, en meer aan anderen gaan vragen als ik iets niet weet in plaats van het altijd alleen op te lossen. En ik heb geleerd om dingen niet te laten liggen maar meteen op te pakken.

Iedereen is zich er nu wel bewust van. Zit ik nog wel op het goede spoor qua kennis en plezier.

Ik ben me wel bewuster geworden. Als je een artikel tegenkomt ofzo lees je het nu wel. Dat deed ik eerder niet."

Wil je meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op! Wij beantwoorden graag al jouw vragen, onder het genot van een (digitale) kop koffie. ☕️

Alle informatie over het certificeringsprogramma is te vinden op het Vitaal Vakmens-Portaal.

Video

Nieuwsbrief

Opleiding Facilitator Vitaal Vakmens TNO

Als door TNO gecertificeerd dienstverlener mag Building Human Talent het actieprogramma Vitaal Vakmens naar de markt brengen. Om het programma breder aan te kunnen bieden is een certificeringsprogramma ontwikkeld dat andere professionals zoals Adviseurs Duurzame Inzetbaarheid, HR Business Partners, trainers/coaches en (lijn)managers de mogelijkheid biedt met dit bewezen effectieve programma aan de slag te gaan. Alle informatie over dit certificeringsprogramma is te vinden op www.vitaalvakmens.nl

Vitaal Vakmens TNO

Cases

Referenties