Is jouw organisatie fit voor de toekomst?

Duurzame inzetbaarheid als sleutel naar succes!Building Human Talent ondersteunt organisaties en medewerkers bij het ontplooien van talenten. Lerende organisaties hebben lerende medewerkers en zo blijven organisatie en medewerkers klaar voor de veranderende arbeidsmarkt. Het is onze ambitie om werk leuker en medewerkers vitaler en duurzaam inzetbaar te maken want investering in duurzame inzetbaarheid betaald zich terug! Wij versterken mens en organisatie en zo wordt ook jouw organisatie fit voor de toekomst!Duurzame inzetbaarheid

Lees verder

Vitaal Vakmanschap TNO

Lees verder

Werktevredenheidsonderzoek op maat

Lees verder

De wereld van DISC

Lees verder

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid

Krachtige organisaties sturen op duurzame inzetbaarheid

Lees verder

Vitaal Vakmanschap TNO

Vitaal Vakmanschap TNO

Vandaag aan de slag met het werk van morgen

Lees verder

Werktevredenheidsonderzoek op maat

Werktevredenheidsonderzoek op maat

Inzicht in en verbeteren van medewerkerstevredenheid?

Lees verder

De wereld van DISC

De wereld van DISC

Optimaal samenwerken en communiceren

Lees verder


Actueel

Aan de slag met duurzame inzetbaarheid bij Aannemersbedrijf Kwakkenbos te Harmelen

Stiekum best wel trots dat Building Human Talent de kans krijgt op deze manier te laten zien waar we goed in zijn! Het is onze ambitie om werk leuker en medewerkers vitaler en duurzaam inzetbaar te maken want investering in duurzame inzetbaarheid betaald zich terug!


Lees meer

Incompany en maatwerk

Building Human Talent ondersteunt organisaties en medewerkers bij het ontplooien van talenten. Onze resultaatgerichte aanpak richt zich op de veranderende arbeidsmarkt, organisatieontwikkeling, leiderschap, communicatie, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling.


Lees meer

Krachtige organisatie door krachtige medewerkers!

Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van elke organisatie. Investeren in gezonde, gemotiveerde en vooral competente werknemers levert op. Maar wat en hoeveel levert investeren in duurzame inzetbaarheid nu echt op?


Lees meer

TNO en Building Human Talent zoeken organisaties voor innovatieproject: Duurzame inzetbaarheid van praktisch geschoold personeel

Hoe betrek je je medewerkers bij het vitaliseren van hun vakmanschap? Hoe zorg je dat ze zelf en vooral ook samen aan de slag gaan met langer productief, tevreden en betrokken doorwerken? Wat hebben ze daar zelf eigenlijk voor nodig?


Lees meer

Building Human Talent partner Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI)

Het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI) richt zich op adviseurs, kenniscentra en organisaties en verbindt wetenschappelijke inzichten over inzetbaarheidsvraagstukken met de praktijk.


Lees meer

ESF-subsidie Duurzame Inzetbaarheid

De ESF-subsidie duurzame inzetbaarheid richt zich op de bevordering van duurzaamheid in het bedrijfsleven. Deze subsidie biedt (financiële) kansen aan werkgevers die de noodzaak om met dit thema aan de slag te gaan inzien en hiervoor externe deskundigheid inhuren.


Lees meer

Duurzame inzetbaarheid

Building Human Talent is uw partner bij de invulling en uitvoering van duurzaam personeelsbeleid en ondersteunt bij het vergroten van de betrokkenheid, vitaliteit en bevlogenheid van uw medewerkers.


Lees meer

Passo Challenge, de leukste manier om beweging te promoten!

Wil je…. Gezonde en gemotiveerde medewerkers? Medewerkers binden en boeien? Een team dat er samen voor gaat? Investeren in vitaliteit en dat leuk maken?


Lees meer

Change your Rhythm

Behoefte aan meer vitaliteit, persoonlijk leiderschap of werkgeluk? Verhoog het lichaamsbewustzijn met deze energizers, workshops en trainingen!


Lees meer

Building Human Talent en uw privacy

Het kan bijna niemand zijn ontgaan: in mei 2018 is de nieuwe privacywetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in werking getreden, met extra verplichtingen bovenop de nu al geldende regels.


Lees meer