JavaScript is not enabled in your browser.

Timemanagement: nog meer, nog sneller?

Timemanagement: nog meer, nog sneller?

Timemanagement is in één zin uit te leggen. Het is niet meer en niet minder dan de goede dingen (effectiviteit) op het goede moment (planning) op de handigste manier (efficiency) doen. Het gaat hierbij om het managen van aandacht en niet, zoals vaak wordt gedacht, om het meer doen in steeds minder tijd. Het is de bedoeling dat werknemers met meer plezier op een handige manier hun werk goed en snel kunnen doen. 

Lees het volledige artikel hier! 

Training Timemanagement Compleet met STAP-subsidie! 

Versterk jouw werkprestaties en haal deadlines eenvoudig met de training Timemanagement. Leer de juiste technieken om efficiënt te plannen, prioriteiten te stellen en gericht te werken. Verkrijg de regie over jouw tijd, zodat je zelf de touwtjes in handen houdt en minder geleefd wordt. 

De tweedaagse training, gegeven op een centrale locatie, biedt jou praktische inzichten en vaardigheden die je direct in de praktijk kunt toepassen. Verwacht een vermindering van stress en een grotere efficiëntie in jouw werkzaamheden, waardoor je meer rust en focus ervaart.
 
Wil jij ook meer rust en focus? De training Timemanagement Compleet is te volgen met STAP-subsidie. Neem een kijkje en reserveer jouw plekje in deze opleiding nu. Aarzel niet, en meld je direct aan!

Nieuwsbrief

Referenties

Cases

Contact

Vragen? Bel direct naar (0)6 3019 2864 of stuur een mail

Tools