JavaScript is not enabled in your browser.

Leidinggeven aan Duurzame Inzetbaarheid bij Heilijgers Amersfoort

Leidinggeven aan Duurzame Inzetbaarheid bij Heilijgers Amersfoort

In een artikel voor ABN AMRO Verzekeringen vertelt Kim Meeuwissen, HR-manager bij vastgoedbedrijf Heilijgers te Amersfoort, op welke manieren Heilijgers de duurzame inzetbaarheid van haar personeel bevordert. Omdat hierin een belangrijke rol is weggelegd voor de leidinggevenden heeft Heilijgers aan Building Human Talent gevraagd vorm te geven aan een leiderschapsprogramma waarbij leidinggevenden niet alleen zijn meegenomen in het verder ontwikkelen van coachend leiderschap, maar ook met oog voor de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap/eigen regie.
 
In ons programma hebben wij aangesloten bij het performance-management beleid, winnende teams (Insights) en de eerder genomen acties van Heilijgers in relatie tot leiderschapsontwikkeling zoals situationeel leiderschap. Een compleet programma waarin de leidinggevenden in een ontwikkeltraject van circa een jaar aan de slag zijn gegaan met het versterken van hun persoonlijke en hun professionele ontwikkeling in hun rol als leidinggevende. Het programma bestond uit een theoretisch en een praktisch deel waarbij we de theorie zoveel mogelijk hebben vervlochten met de dagelijkse werkpraktijk.
 
Het leiderschapsprogramma dat inmiddels is afgerond en krijgt in het artikel “Heilijgers scoort een 8 op werkgeluk” aandacht als onderdeel van de participatieve aanpak van Heijlijgers om het werkgeluk en daarmee de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers te bevorderen.
 
Wil je eens van gedachten wisselen over wat Building Human Talent voor jouw organisatie zou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Nieuwsbrief

Referenties

Cases

Contact

Vragen? Bel direct naar (0)6 3019 2864 of stuur een mail

Tools