JavaScript is not enabled in your browser.

Suzanne van Vlaanderen

Suzanne van Vlaanderen

Suzanne van Vlaanderen

Coach en trainer talent-en loopbaanontwikkeling

Eigenheid, dat is waarvanuit ik leef. En dat is ook waar ik naar kijk bij de ander in mijn werkend leven. Wat maakt jou, jou? Los van al je rollen?

In het verleden heb ik veel gereisd; reizen is voor mij ontwikkelen en ontdekken. Dat betekent in beweging zijn, voluit ervaren en belemmeringen overwinnen. En daarnaast zicht krijgen op je eigen kracht, hierop vertrouwen en genietend van het proces, je doel bereiken. Je bewust worden van jouw pad en jouw mogelijkheden, dat is wat mij drijft.

Door mijn achtergrond als psychosociaal therapeut en coach/trainer op het gebied van persoonlijke effectiviteit, talent-en loopbaanontwikkeling weet ik vanuit verbinding de ander te helpen zichzelf te helpen (ontwikkelen) en een toekomstperspectief te vinden.

Ik schroom niet om je bij je diepere lagen te brengen als deze jou in de weg zitten om jouw talenten volledig in te kunnen zetten en in beweging te komen om je volgende stap te zetten.

De grote betrokkenheid bij wat mensen beweegt stimuleert mij om met jou te kijken naar hoe je jouw verlangens, drijfveren, (zelf)vertrouwen en plezier (terug)krijgt in wat je doet. Dit doe ik door het bieden van veiligheid, vanuit verbinding, door af en toe buiten de gebaande paden te gaan, met aandacht voor jouw behoefte en een tikje humor!