JavaScript is not enabled in your browser.

Nore Van Tongerloo

Nore Van Tongerloo

Nore Van Tongerloo

HR consultant, adviseur en coach

Wanneer mensen in hun kracht komen te staan, worden persoonlijke én organisatiedoelstellingen eerder bereikt. Dat is mijn ervaring. In diverse managementfuncties en later als HR consultant bij een managementadviesbureau heb ik een brede kijk op mensen en organisaties kunnen ontwikkelen. Sinds 2015 adviseer ik als zelfstandig ondernemer organisaties bij selectie, ontwikkeling en werving van talenten. Talenten die individueel, maar vooral binnen divers samengestelde teams, optimaal tot bloei kunnen komen. Daarnaast coach ik op individueel niveau mensen op het gebied van loopbaanvraagstukken. Ik help hen graag om meer inzicht te krijgen in hun eigen kwaliteiten en in de (werk)situaties waarin deze maximaal tot hun recht kunnen komen.
 
Het samenspel tussen mens en organisatie blijft me fascineren. Graag lever ik een bijdrage om dit proces te optimaliseren. Mijn benadering kenmerkt zich door mijn persoonlijke betrokkenheid, heldere communicatie en pragmatische en oplossingsgerichte aanpak.
 
Nore is gecertificeerd Management Drives consultant. Desgewenst kan zij Management Drives tools inzetten om zowel op het niveau van individuen als van teams en organisaties inzichten te geven in drijfveren.