JavaScript is not enabled in your browser.

Maaike de Jongh

Maaike de Jongh

Maaike de Jongh

Coach en vertrouwenspersoon

Als je aandacht krijgt, en je je gehoord en gewaardeerd voelt, kom je tot bloei. Dat geldt voor mensen in hun privéleven, maar zeker ook op het werk. Helaas ervaren veel mensen stress, spanning of onvrede in hun werkomgeving, terwijl soms al met kleine interventies van alles op te lossen is. Dat betekent wel dat je moeten kunnen verwoorden wat je wilt en dat je durft te vertrouwen op jezelf. Juist daarbij help ik mensen graag, zodat ze (weer) in hun kracht komen.
 
Dat doe ik allereerst door naar je te luisteren. Mijn toegankelijkheid en het gevoel van veiligheid dat mensen vaak bij mij ervaren, geeft ruimte aan je emoties en daarmee komen we bij de kern. Op een vriendelijke, maar wel duidelijke manier, kan ik de vinger op de zere plek leggen. Tegelijkertijd ben ik ook praktisch ingesteld en help ik je graag op weg met tips en concrete handvatten die je meteen kunt toepassen. Mijn opleiding als coach en vertrouwenspersoon zet ik daarbij in, maar zeker ook mijn eigen ervaringen - zowel persoonlijk als in de functie van directielid en coach van het MT- komen daarbij van pas.
 
Het kan zijn dat je voelt dat er iets moet veranderen, of dat je bent beland in een burn-out, of alles er tussen in. Ik help je graag op weg. Wat ik zo mooi en hoopvol vind, is dat ik keer op keer heb gezien hoe makkelijk mensen toch weer hun pad vinden en op de rails komen. Soms moet je door een dal of een nieuwe weg inslaan, het kan korter of langer duren, maar het lukt wél gewoon.