JavaScript is not enabled in your browser.

Karin Ummels

Karin Ummels

Karin Ummels

Trainer en (team/vitaliteits)coach

Sinds begin dit jaar heb ik mijn baan in de financiële wereld verruild voor het ondernemerschap als trainer en (team/vitaliteits)coach.

Het samenspel tussen mens en organisatie vind ik fascinerend. Graag lever ik een bijdrage om dit proces te optimaliseren, zodat er meer impact gemaakt kan worden. Ik help hierbij organisaties en leidinggevende bij het ontwikkelen en in hun kracht zetten van hun teams en medewerkers.

Met liefdevolle scherpte laat ik mensen/teams nieuwe inzichten opdoen en stimuleer ik ze tot het zetten van stappen richting het gewenste doel. Ik durf zaken te benoemen en ben graag sparringpartner/mentor van het management om het geleerde ook in de praktijk te borgen. Wanneer mensen in hun kracht komen te staan, worden persoonlijke en organisatiedoelstellingen eerder bereikt.
Daarnaast help ik organisaties bij het vergroten van duurzame inzetbaarheid van hun mensen. Ik ben vitaliteitscoach en facilitator vitaal vakmens. Hierbij richt ik me op factoren als werkgeluk, energie en positiviteit, een lerende organisatie en vitaal leiderschap.

Mijn benadering kenmerkt zich door mijn persoonlijke betrokkenheid, heldere communicatie en pragmatische en oplossingsgerichte aanpak.