JavaScript is not enabled in your browser.

Erica Harreman

Erica Harreman

Erica Harreman

Trainer en coach

Als leerkracht ben ik groot geworden in, met en door het onderwijs. Als leerkracht en als leidinggevende in het basisonderwijs heb ik altijd een goede en positieve leeromgeving gecreëerd. Met mijn coachende aanpak heb ik binnen traditionele vernieuwingsscholen menig team succesvol laten samenwerken. In die periode is mij duidelijk geworden dat het heel belangrijk is om te LUISTEREN, ook tussen de regels door, naar wat de ander nodig heeft.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door oprechte interesse in een ander. Ik ben op mijn best als mensen in beweging komen en weer keuzes ervaren in een situatie die lijkt vast te zitten in waarden & normen en onderliggende overtuigingen. Dit alles vindt plaats in een rustige en veilige omgeving waardoor mensen geprikkeld worden om zichzelf te zijn en uit te spreken wat ze willen.

Daadkracht en een invoelend vermogen kenmerken mijn werkwijze, gecombineerd met een glimlach en een enorm enthousiasme. Deze kwaliteiten zet ik in bij mijn werkzaamheden als trainer en coach.