JavaScript is not enabled in your browser.

Elise Burger

Elise Burger

Elise Burger

Directeur, trainer en coach

De rode draad in mijn werkzame leven is werken met mensen in en voor organisaties. Na jarenlange ervaring in onderwijs, mens- en loopbaan en mens- en organisatie was het ondernemerschap een logische stap in mijn carrière en in mijn persoonlijke groei. Ondernemerschap zit mij in het bloed en resultaatgericht ontwikkelen en veranderen zijn voor mij belangrijke waarden die ik graag toepas in de dienstverlening die wij binnen Building Human Talent aanbieden. Ik heb een hands-on mentaliteit en lever graag meerwaarde voor organisatie en medewerkers bij bewustwording en ontwikkeling van duurzame inzetbaarheid waarbij het verhogen van productiviteit en werkplezier centraal staan. Het behalen van een positief en zichtbaar resultaat staat daarbij voorop. Dit doe ik samen met de professionals binnen Building Human Talent door het inzetten van steeds de juiste expertise, het leveren van maatwerk en aandacht voor de behoeften van organisaties en medewerkers.

Mijn in het oog vallende eigenschappen zijn: menselijk, betrokken, opmerkzaam, met respect en enthousiasme, duidelijk communicerend, gericht op groei, inspiratie en plezier.

Elise is aangesloten bij Noloc, de Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs, Outplacementconsultants en Carrière Coaches en NOBCO geregistreerd beroepscoach.