JavaScript is not enabled in your browser.

Caspar van der Poel

Caspar van der Poel

Caspar van der Poel

Master Face Reader, coach en trainer

Van jongsaf ben ik geïnteresseerd in wat mensen beweegt en hoe ik anderen kan helpen. 
 
Ik koos ervoor om fysiotherapie te gaan studeren en heb direct daarna een studie tot acupuncturist gevolgd. Al tijdens mijn opleiding tot acupuncturist kwam ik in contact met diagnostiek vanuit het gezicht. Ik wilde daar veel meer van weten en hierom ben ik bij het Lotus Institute afgestudeerd tot Master Face Reader. Ik heb hier vervolgens als docent meermalen mogen assisteren in het Master Face Reader Programma. Dankzij Face Reading heb je direct inzicht in wie jij bent, wat jouw talenten en valkuilen zijn. Zodat je van daaruit direct vooruit kunt in de richting die jij op wil.
 
Stil staan past niet bij me. Leven is bewegen en ik ben graag in beweging. Naast actief bewegen, ben ik ook altijd op persoonlijk vlak in beweging. Ik ontwikkel mij graag verder en mijn focus ligt daarbij op het verbeteren van mijzelf op zo’n manier, dat ik anderen kan helpen het beste uit zichzelf te halen.

Fysiotherapie en acupunctuur hebben mij veel geleerd over ziekte en gezondheid, vooral in de zin van weer gezond worden. Maar het beste uit jezelf halen is veel meer dan dat. Het beste uit jezelf halen, is dingen doen die bij je passen. Aandacht besteden aan wat voor jou belangrijk is en daar helemaal voor gaan. Daarom heb ik mij de laatste jaren vooral op dat vlak verder ontwikkeld, door verschillende opleidingen te volgen:
·      Facereading
·      Mindfulness Trainer
·      NLP Trainer
 
Het levenspad dat ik tot nu toe heb doorlopen, heeft mij veel inzicht gegeven. Hiermee kan ik jou helpen ontdekken wat jou beweegt. Ik geef jou het heft in handen, zodat jij het beste uit jouw leven haalt. Wanneer jij in jouw kracht staat, met je voeten op de wereld, dan ben jij in staat jouw dromen waar te maken.