Change your RhythmChange your Rhythm

Energizers, workshops en trainingen: Change your Rhythm

Behoefte aan meer vitaliteit, persoonlijk leiderschap of werkgeluk? Verhoog het lichaamsbewustzijn met deze energizers, workshops en trainingen!

Wil jij jouw team in beweging krijgen om ervoor te zorgen dat ze lekkerder in hun vel zitten, betere teamspelers worden of een hoger lichaamsbewustzijn krijgen? Deze energizers, workshops of trainingen gebruiken dans en beweging om het fysieke, mentale en sociale welzijn van medewerkers te stimuleren. Daarom passen ze goed in een vitaliteitsprogramma, zijn ze bovendien werkplezier verhogend én zorgen ze ervoor dat medewerkers topprestaties kunnen leveren!

We zien het vaak genoeg gebeuren op bijeenkomsten, zelfs bijeenkomsten met thema's als vitaliteit of werkgeluk... Er wordt enthousiast gesproken dat medewerkers 'in beweging' moeten komen, maar tijdens de plenaire sessie zit iedereen twee uur stil. Het resultaat? Pijnlijke billen, de aandacht verslapt en weinig plezier. En ook op kantoor zitten medewerkers vaak uren achter elkaar. Is dat productief? Onze dansprofessionals brengen medewerkers in beweging!

Onze energizers zijn korte danspauzes waarbij wij iedereen van de stoel afhalen en op een spontane manier in beweging brengen. Hierdoor stroomt het bloed weer goed naar alle delen van het lichaam - ook de hersenen! Wij garanderen dat het leuk is, iedereen mee kan doen en de betrokkenheid van deelnemers bij de bijeenkomst wordt vergroot.

Binnen de workshops geven we een snelle kijk in wat beweging kan betekenen voor een organisatie en creëren we bewustwording omtrent huidige gewoontes, werkritmes en het belang van beweging voor het welzijn van de medewerkers. Mogelijke onderwerpen van deze workshops zijn: lichaamshouding, non-verbale communicatie, omgaan met werkstress, oefeningen voor fysieke klachten, optimaliseren van het werkritme en verbeteren van de teamspirit. Of film samen met je team een ludieke lipdub bij jullie op kantoor!

De drie trainingen Ontspanning, Bewustwording & Inspiratie zijn gebaseerd op het fysieke, mentale en sociale welzijn van medewerkers. De trainingen kunnen apart van elkaar ingezet worden of als onderdeel van een vitaliteits- of duurzame inzetbaarheidsprogramma.

Ontspanning
De training Ontspanning is specifiek gericht op het fysieke welzijn. We bevorderen vitaliteit en gaan fysieke klachten tegen door beweegmomenten te stimuleren. In deze training maken we medewerkers bewust van hun lichaamshouding en leren zij welke oefeningen zij op de werkvloer kunnen doen om stijve spieren te voorkomen. Iedere werknemer ontwikkelt een persoonlijke energizer.

Bewustwording
De training Bewustwording is gericht op het mentale welzijn. Medewerkers leren binnen deze training omgaan met (werk)stress en ontwikkelen persoonlijk leiderschap. Na het volgen van de training Bewustwording zijn zij in staat te luisteren naar hun eigen lichaam en weten ze wat hun ideale werkritme is. Ze kunnen assertief reageren op de veranderingen in hun werkomstandigheden, herkennen hun grenzen en kunnen deze communiceren.

Inspiratie
De training Inspiratie is gericht op het sociale welzijn. Door samen te bewegen, creëren wij de basisvoorwaarden voor succesvolle samenwerking: vertrouwen, inclusiviteit en verbondenheid. Medewerkers leren elkaar op een nieuwe en persoonlijke manier kennen. Hiermee dragen wij bij aan de wendbaarheid, slagvaardigheid en veerkracht van teams en neemt het werkgeluk toe.

Geïnteresseerd en meer informatie? Neem dan contact met ons op!