JavaScript is not enabled in your browser.

Paulien Possemis

Paulien Possemis

Paulien Possemis

Loopbaan- en organisatiecoach en -trainer

Ik ben Paulien, woon in Noordwijk en hou van de zee. Het was dan ook aan zee dat ik enkele jaren terug besloot te starten als zelfstandig HR-partner en loopbaancoach, mét wandelsessies langs de branding. Dit werkgeluk gun ik iedereen.

Een loopbaantraject start altijd met een korte trip naar binnen. Via tests, gesprekken en uitdagende oefeningen verstevigen we de basis voor het nemen van trefzekere loopbaan- en ontwikkelstappen. Deze inside-out benadering geldt zowel voor individuen als voor organisaties. 

Als gecertificeerd coach/trainer gebruik ik uiteraard mijn onderwijskundige achtergrond en jarenlange HR-ervaring. Maar bovenal zet ik mijn levenservaring en brede netwerken in om samen tot krachtige veranderingen te komen. Ik gebruik veel elementen uit de positieve psychologie en geloof dat ieder mens talenten heeft en elke organisatie z’n unieke kracht. Daar gaan we naar op zoek.

Een traject met mij betekent hard werken met een lach en ook weleens een traan. Inzet wordt echter altijd beloond met concreet resultaat en blijvend meer werkplezier, aldus ex-deelnemers.