JavaScript is not enabled in your browser.

Monique van Poeteren

Monique van Poeteren

Monique van Poeteren

Coach, coördinator, motivator en bruggenbouwer

Mijn motto is, kracht zit hem niet in hoe sterk je bent, maar in het geloof in je eigen kunnen.  

Nadat 10 jaar geleden bij mij het roer om moest, heb ik me als mens, coach en coördinator verder mogen en kunnen ontwikkelen door scholing en ander werk. Ik heb nog beter geleerd hoe ik met mijn ervaring en kwaliteiten anderen kan ondersteunen, waar ik blij van wordt en energie van krijg. Het is een cadeau en kans die ik iedereen die in zijn of haar leven toe is aan verandering, van harte gun. Ik kom graag mijn bed uit voor mensen die mijn hulp vragen en zie het als een fijne opdracht om  daar samen mee de slag te gaan. Soms zijn kleine inzichten voldoende voor grote veranderingen en soms is er meer aandacht en tijd nodig. Alles is goed.

In mijn werk als coördinator bij een inloophuis voor kankerpatiënten, heb ik als spin binnen de organisatie de taak om goed te luisteren naar mensen binnen en buiten de organisatie. Het leggen van de juiste lijnen en dit samen met de vraag te vertalen naar een behoeftegericht aanbod. Hierbij is het mijn uitdaging en doel om met het hele team vrijwilligers de mogelijkheden en talenten te vergroten en te benutten, een warme en veilige plek te creëren, waar je je als gast van het huis welkom voelt.
Als ik werk met mensen groot of klein, dan zijn gelijkwaardigheid, veiligheid, niet bang voor een uitdaging of een grens, positief motiverend, integer, enthousiast, respectvol, oplossingsgericht en verbindend de sleutelwoorden.

Wat maakt dat jij op zoek bent naar (ander) werk? Graag ga ik samen met jou antwoorden vinden op jouw vragen en ontdekken wat jouw mogelijkheden, dromen, talenten en wensen zijn. Met als doel, helderheid te krijgen in wat jij nodig hebt om (weer) met plezier naar je werk te gaan.