Impact van het coronavirusImpact van het coronavirus

Waar het na een lange crisis economisch opwaarts leek te gaan, brengt het coronavirus voor iedereen onzekerheid met zich mee. Hoe langer de beperkingen duren, hoe schadelijker dat is voor de economie en daarmee voor organisaties en medewerkers. Dit is een bijzondere tijd, met bijzondere uitdagingen. De economische effecten zullen sowieso nog lang te voelen zijn, ook als het virus tot staan wordt gebracht.

Het Coronavirus heeft een bijzondere impact op de wereld, de door de overheid getroffen nodige maatregelen hebben een aanzienlijke invloed op ons sociale en economische leven. Neem je verantwoordelijkheid, zoek voorlopig geen gezelschap op en investeer in andere vormen van verbinding. Dat is iets dat we samen kunnen doen.

Building Human Talent wenst iedereen in ieder geval de komende drie weken tijd voor reflectie. Neem tijd voor je huisgenoten, zoek rust en ontspanning en neem tijd voor werkzaamheden die er al langer lagen, maar waar steeds de tijd voor ontbrak. Zorg goed voor elkaar en vooral ook voor jezelf: versterk je weerstand, neem je rust en vooral ook nachtrust, eet gezond en vermijd factoren die stress opleveren.

Wij wensen iedereen veerkracht, vertrouwen en vitaal vakmanschap in deze voor iedereen zware tijd!