Willemijn Manshanden

Ryanne Roozendaal

Willemijn Manshanden

Consultant duurzame inzetbaarheid, procesbegeleider

Na mijn studie P&A wilde ik eerst zelf met de voeten in de klei staan, voordat ik een eventuele adviesfunctie zou gaan uitvoeren. Ik ben gaan leidinggeven bij een callcenter, een wereldreis gaan maken en heb zelfs een uitstapje gemaakt naar de kunstgeschiedenis. Om uiteindelijk voor lange tijd met veel plezier HR-adviseurs en leidinggevenden te begeleiden in het uitvoeren van verzuimmanagement.

In 2016 besloot ik mijn focus te verleggen van curatie naar preventie en amplitie. Dit vanuit mijn overtuiging dat er zoveel energie behouden blijft als mensen doen wat ze willen en kunnen in een context die past bij de behoeften van het moment.

Het is mijn passie om organisaties en hun medewerkers gezamenlijk te laten opgaan in het realiseren van Duurzame inzetbaarheid.  Daarbij geloof ik in de magie èn de kracht van het voeren van de dialoog. Na mijn studie P&A wilde ik eerst zelf met de voeten in de klei staan, voordat ik een eventuele adviesfunctie zou gaan uitvoeren. Ik ben gaan leidinggeven bij een callcenter, een wereldreis gaan maken en heb zelfs een uitstapje gemaakt naar de kunstgeschiedenis. Om uiteindelijk voor lange tijd met veel plezier HR-adviseurs en leidinggevenden te begeleiden in het uitvoeren van verzuimmanagement.