JavaScript is not enabled in your browser.

Sabine Baltussen

Sabine Baltussen

Sabine Baltussen

Loopbaanprofessional, coach, trainer, trainingsacteur, organisatieadviseur

Ik hou van mensen. En ik wil dat ze floreren, dat ze tot hun recht komen in hun werk.
 
Eigenlijk wil ik gewoon dat iedereen met een goed gevoel naar zijn werk gaat en zich tot zijn volle potentieel kan ontwikkelen. Steeds beter weten wie je bent en wat je beweegt, daar wordt de wereld beter en het leven leuker van.

Levensvreugde en beweging gaan voor mij hand in hand, zowel fysiek als mentaal. Om fit te blijven boks ik iedere week en om mijn verstand aan te scherpen en nieuwe inzichten op te doen lees ik veel (vak)literatuur. Ik studeerde theaterwetenschappen en verdiepte me in verhalen, personages en hun gedragingen en beweegredenen. Later tijdens mijn opleiding tot loopbaancoach verruilde ik mijn studieonderwerp van toneel naar werkvloer. Een omgeving die minstens zo boeiend is. Ik raak niet uitgeleerd. Nog steeds ben ik gefascineerd door wat mensen beweegt, waarom ze doen wat ze doen. Persoonlijke thematiek en organisatiedynamiek vormen een complex speelveld. De drijfveren waaruit gedrag voortkomt zijn vaak complexer en ongrijpbaarder dan we in eerste instantie denken. Dat is niet raar of problematisch, maar mooi en menselijk.


Sabine is aangesloten bij Noloc, de Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs, Outplacementconsultants en Carrière Coaches.