Ryanne Roozendaal

Ryanne Roozendaal

Ryanne Roozendaal

Trainingsacteur en trainer

Vanuit mijn passie voor interactie, creativiteit en inleving ben ik op 18-jarige leeftijd de opleiding tot Theaterdocent gaan doen. Daarna heb ik me verder ontwikkeld, van trainingsacteur tot trainer en coach. Interactie, creativiteit en inleving staan daarin bij mij nog steeds centraal.
 
Mijn specialisatie ligt in het uitdenken van werkvormen en het opzetten van interactieve trainingen. Dit betekent dat ik voor iedere doelgroep en thema een activerende training kan opstellen. Door mijn aanpassing- en inlevingsvermogen ben ik in staat aansluiting te vinden bij uiteenlopende groepen mensen.
 
Wat ik belangrijk vind in een trainingssetting, is aansluiten bij de doelgroep en hun belevingswereld. Ik werk daarom altijd met concrete casuïstiek uit de dagelijkse praktijk van deelnemers. Het is mijn kernkwaliteit om situaties direct en realistisch neer te zetten, ook op basis van improvisatie. Daarnaast ben ik sterk in het zorgvuldig formuleren van feedback. 
Ik geloof erin dat als leren leuk is, het leereffect veel groter is. In mijn trainingen is daarom altijd ruimte voor humor, ontspanning en een persoonlijke noot.