Contact

Vragen? Bel direct naar (0)6 3019 2864 of stuur een mail

Delen

Portaal met beroepen- en opleidingendatabase

€ 60 ex. btw

Gedurende een jaar toegang tot het portaal TRJCT en daarmee toegang tot de Beroepen & Opleidingendatabase inclusief vacatures.

Beroependatabase
Individuele testuitslagen vertalen naar passende mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Dat is in het kort wat de beroependatabase doet. Daarnaast is het ook een ‘roadmap’ van de Nederlandse arbeidsmarkt met alles wat je van een beroep en opleiding wilt en moet weten. Met per beroep informatie over de werkzaamheden, het salaris, de vereiste opleiding, competenties, vergelijkbare beroepen, arbeidsomstandigheden, filmpjes, interviews en arbeidsmarktperspectieven.

Actuele vacatures
Met één muisklik vind je per beroep en regio de actuele vacatures. Via webcrawling overzien wij het volledige actuele vacaturebestand in Nederland en koppelen dit automatisch aan de beroepen. Ook stages, leerwerk- en vrijwilligersbanen vinden wij zo. Door een e-mailalert in te stellen weet je zeker je geen vacature mist.

Opleidingen
Naast de beroepen vind je ook alle opleidingen en cursussen in Nederland met koppelingen naar de opleiders. En inclusief toelatingseisen, kans op een baan en studentenoordelen.

Kijk hier het introductiefilmpje beroepen, vacatures en opleidingen.

Gratis beschikbaar voor NL Leert Door deelnemers van Building Human Talent!


Direct afnemen