Download brochureContact

Vragen? Bel direct naar (0)6 3019 2864 of stuur een mail

Delen

Omgaan met ongewenst gedrag op de werkvloer

€ 269 ex. btw

Heb jij te maken met een vorm van ongewenst gedrag op de werkvloer? Alle vormen van ongewenst gedrag komen aan de orde. Denk hierbij aan pesten, discriminatie, seksuele intimidatie, agressie. We gaan in op de oorzaken van sociale (on)veiligheid en wat je kunt doen om hier geen slachtoffer van te zijn of worden. Een interactieve training die je handvatten geeft om grensoverschrijdend gedrag te herkennen en bespreken met als doel een positief effect op het werkplezier van jouzelf en collega's in jouw organisatie.

In deze boeiende (online) training leer je:
  • Wat ongewenst gedrag op de werkvloer is
  • Hoe grensoverschrijdend gedrag te herkennen en bespreekbaar te maken
  • Het verschil tussen grapjes maken, plagen en pestgedrag
  • Waar je kunt aankloppen voor hulp of advies in situaties waarin jij of je collega te maken heeft met pesten, discriminatie, intimidatie of agressie

Voor wie?
Deze workshop is voor iedereen die met ongewenst gedrag op de werkvloer te maken heeft en handvatten wil krijgen hier slagvaardig mee om te leren gaan!

Saai in je beeldscherm turen? Helemaal niet!

We zijn actief bezig met elkaar en met de stof. Theorie, discussie, quiz, oefenen van gesprek en aan de slag op het whiteboard behoren o.m. tot de werkvormen.

Deze online workshop vindt in 2 delen van elk 2 uur online plaats. Tussen de bijeenkomsten door ga je uitzoeken hoe jouw organisatie ‘opvang en begeleiding bij ongewenst gedrag’ geregeld heeft.

De workshop gaat van start met minimaal 6 deelnemers en maximaal 10 deelnemers per groep. Download de brochure voor meer informatie of neem contact op!

Uitgebreider programma en incompany mogelijk. Bel voor meer informatie en een maatwerkofferte!


Direct afnemen