HR-Dienstverlening

Advies op maat

Building Human Talent ondersteunt en adviseert bij het positioneren of professionaliseren van uw HR-afdeling.
 
Alle mogelijke personele vraagstukken in elke levensfase van uw bedrijf kunnen door ons worden ondersteund. Het kan hierbij zowel gaan om concrete operationele vragen als tactische of strategische vraagstukken.
 
Voor het positioneren of professionaliseren van uw HR-afdeling, denken wij mee over:
·      Aanstelling en ontslag;
·      Arbeidsvoorwaarden;
·      Arbeidsrechtelijke vraagstukken;
·      Ontwikkelen, uitvoeren en invoeren van HR-beleid;
·      Ziekteverzuim en re-integratie;
·      Arbeidsconflicten;
·      Mobiliteit;
·      Functioneren en beoordelen;
·      Opleiding en training;
·      Functiebeschrijving en waardering;
·      Duurzame inzetbaarheid;
·      En nog veel meer!
 
Voor Building Human Talent vormen een betrokken relatie en het beste advies de basis voor een langdurige vertrouwensband met onze klanten. Onze ervaren adviseurs dringen snel tot de kern van een vraagstuk door. Ons advies is pragmatisch en resulteert in oplossingsgerichte acties. Desgewenst implementeren wij de veranderingen en monitoren wij de ontwikkeling ervan.
 
Opties
Onze HR-dienstverlening kan op verschillende manieren voor uw organisatie worden ingezet. Zo kunnen onze adviseurs u op projectbasis ondersteunen en begeleiden bij het vormgeven van uw HR-management. U kunt ook werken met een abonnementsvorm waarbij u ons inhuurt voor een vooraf afgesproken vast aantal advies-uren per maand. Bij een abonnement kunt u kosten besparen, omdat u onze adviseurs inzet op de momenten dat het volgens u nodig is.
 
Building Human Talent biedt de klant een compleet HR-dienstenpakket aan. Daadkracht, duidelijkheid, kwaliteit en maatwerk zijn de kernpunten in onze dienstverlening.

Neem contact met ons op voor verdere informatie CONTACT

screenshotDelen

Uitgelicht