DIX (DI-scan)

Duurzame InzetbaarheidsindeX (DIX)


U wilt inventariseren hoe het staat met de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers? De DIX is een uitstekend hulpmiddel!
 
De Duurzame InzetbaarheidsindeX (DIX) zet uw medewerkers aan tot nadenken over hoe zij hun eigen inzetbaarheid kunnen vergroten en bevordert de eigen regie. Er wordt een vragenlijst digitaal uitgezet naar uw medewerkers. Zij krijgen na het invullen direct een rapportage. Er wordt gekeken naar de volgende factoren:


·      Gezondheid & Vitaliteit;
·      Vakkennis & Vaardigheden;
·      Motivatie & Betrokkenheid;
·      Balans Werk-Privé;
·      Persoonlijk leiderschap;
·      Veerkracht & Veranderingsbereidheid;
·      Huidig en toekomstig werkvermogen.
 
De DIX kan ingezet worden voor individuele (coach)trajecten, programma’s om de duurzame inzetbaarheid van organisaties en medewerkers te bevorderen en ten behoeve van een medewerkers tevredenheidsonderzoek (MTO). Het digitale portaal waarop de scan wordt ingevuld, genaamd Johan, bevat veel verschillende functionaliteiten die afhankelijk van de behoefte gelijk met de vragenlijst geactiveerd kunnen worden.
 
De gegevens kunnen op groepsniveau worden uitgedraaid. De data die hiermee beschikbaar komen, kunnen door het management van een bedrijf als stuurinformatie worden gebruikt. Groepsdata wordt verstrekt bij minimaal 15 invullers.

screenshotDelen

Uitgelicht