DI-Intranet

Building Human Talent maakt gebruik van het DI-Intranet portaal van software leverancier Johan. Dit is een onafhankelijke digitale marktplaats waar TNO, NPDI, kennisinstituten en dienstverleners hun content, interventies en instrumenten in opnemen en doorontwikkelen.
 
Via dit platform bieden wij onze klanten een digitaal werkgever- en werknemerportaal. Het werkgeverportaal stelt organisaties in staat om medewerkers de ruimte te bieden en te stimuleren in ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Het werknemersportaal ondersteunt medewerkers de regie over de eigen loopbaan te nemen en houden. Dit met behoud van privacy, in een veilige omgeving, om zo de ontwikkeling en gezondheid te bevorderen.
 
Het DI-intranet portaal wordt ingericht in uw huisstijl en wordt als digitaal portaal van uw eigen organisatie aan de medewerkers gepresenteerd. Hiermee wordt uw portaal een integraal platform met hoogwaardige tools, instrumenten en informatie die u aan uw medewerkers wilt aanbieden. Het portaal levert u vervolgens slimme managementinformatie en meet voortgang en effecten.


Neem contact met ons op voor verdere informatie CONTACT

screenshot
screenshotDelen

Uitgelicht