Download brochureContact

Vragen? Bel direct naar (0)6 3019 2864 of stuur een mail

Delen

Eindeloos oefenen met virtuele trainingsacteurs

vanaf € 59 ex. btw

Door gesprekken te oefenen met virtuele trainers is het mogelijk om communicatieskills te verbeteren. In elke simulatie staat een uitdagende praktijksituatie, of een speciale gespreksmethodiek, centraal. Doordat je als speler zelf keuzes kan maken, leer je wat de beste aanpak is. Uitgangspunt is dat leren communiceren een kwestie is van situaties ervaren en feedback krijgen; leren door te doen dus! Simulaties motiveren daarnaast, doordat je als speler wordt uitgedaagd en ziet wat je bereikt als je het goed doet.

Individueel oefenen wanneer het jou uitkomt
Zelfstandig aan de slag met virtuele acteurs in diverse gesprekken. Beter worden is een kwestie van oefenen en nog eens oefenen. Je kan de bewezen theorie vertalen naar jouw succesvolle aanpak in de praktijk.

In groeps-of teamverband trainen
Onder begeleiding van een ervaren trainer met en van elkaar leren. Er zijn diverse werkvormen moelijk en achteraf kan de simulatie beschikbaar blijven voor vervolgtraining of follow up.

Blended: online en offline combineren
Deelnemers oefenen zelfstandig en vooraf (huiswerk) en de trainer monitort scores en kan de live (online) training maatwerk aanpassen aan de leerbehoeften van de groep. Klassikaal wordt verdere verdieping gezocht en kan gericht worden getraind. Bij live training kan bijvoorbeeld geoefend worden met een 'echte trainingsacteur'. Er is follow up en continu trainen mogelijk.

De diverse simulaties zijn ontwikkeld door DialogueTrainer in samenwerking met de Universiteit Utrecht.

Neem voor een maatwerkofferte of het inkopen van losse simulaties contact op. Download de brochure voor de volledige informatie.


Direct afnemen