JavaScript is not enabled in your browser.

Marleen Hodiamont

Marleen Hodiamont

Marleen Hodiamont

Coach, adviseur en projectleider

Waarschijnlijk ben ik een vleesgeworden voorbeeld van een leven lang leren en ontwikkelen.

De laatste jaren focus ik me vanuit twee invalshoeken op de ontwikkeling van mensen en organisaties: een combinatie die mij veel werkplezier oplevert én de ander de gewenste resultaten.

Vanuit de eerste invalshoek ben ik actief als loopbaanadviseur en coach, soms voor groepen, meestal voor individuen met een vraag over de eigen loopbaan. Een vraag die al dan niet in overleg met de werkgever is gerezen.

Als zodanig ondersteun ik werkenden en werkzoekenden die een horizontale of verticale stap willen zetten, die beter willen worden in wat ze al doen of nieuwe paden willen of moeten betreden. Daarnaast werk ik als projectleider en adviseur van organisaties die zich tot doel stellen om werk te maken van strategische beleid voor personeel en opleiden en/of het optimaliseren van leer- en ontwikkelmogelijkheden voor werknemers. Als zodanig faciliteer ik organisaties onder meer om aanwezige talenten maximaal te benutten en aantrekkelijk te blijven voor het huidige en toekomstige personeel.

Ik heb ervaring in verschillende branches en sectoren en ben als loopbaanadviseur /coach vertrouwd met vragen van alle werk- en denkniveaus. Om mijn vak goed te blijven verstaan hou ik mezelf permanent op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied en op de onderwijs- en arbeidsmarkt.
 
Ik werk vanuit verworven competenties in drie domeinen: agogisch, bedrijfskundig en psychologisch. Ik ben bekend met en gecertificeerd voor de inzet van diverse assessmentinstrumenten en lid van de NOLOC, de Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs, Outplacementconsultants en Carrière Coaches.