Loopbaan Vitaal Coaching

De meest persoonlijk manier van leren!


Oplossen van een probleem, een gewenste gedragsverandering, een antwoord op een belangrijke vraag? Blended coaching, een mix van face-to-face gesprekken en online coaching levert snel en goed resultaat!

Soms is het nodig even stil te staan bij zaken die het ontwikkelproces blokkeren of stagneren. In dat geval kunnen een aantal individuele coachgesprekken nieuwe inzichten geven die blokkades wegnemen.


De ervaren en uitstekend gekwalificeerde coaches van Building Human Talent ondersteunen medewerkers met de volgende ontwikkelvragen:

Meer energie halen uit werk
Is jullie medewerker vaak moe en futloos? Geeft het werk niet zo veel energie meer?

Beter presteren op het werk
Wil jullie medewerker nieuwe competenties ontwikkelen, meer uit zichzelf halen en zijn professionaliteit verder vergroten?

Een nieuwe loopbaanstap maken
Is het tijd om een nieuwe stap te maken in de loopbaan, maar weet jullie medewerker nog niet welke?

Verminderen en voorkomen van stress
Heeft jullie medewerker last van werkstress? Is het altijd maar druk?

Herstellen van burnout
Is jullie medewerker uitgevallen door werkstress? Momenteel niet aan het werk of weer aan het re-integreren? Wil je voorkomen dat dit jullie medewerker nog een keer overkomt?

Medewerkers krijgen gedurende het volledige begeleidingstraject toegang tot het GRIP Portal. GRIP is een online omgeving waarin gewerkt wordt aan het vergroten van inzicht in eigen talenten en wensen, energie en effectiviteit. Dit vindt plaats onder supervisie van de vitaliteitscoach van Building Human Talent.