Jolanda Snoek

Ryanne Roozendaal

Jolanda Snoek

Loopbaanprofessional, trainer en leefstijlcoach

Ik geloof in de mogelijkheden en talenten van mensen en dat is ook mijn insteek als loopbaanadviseur en leefstijlcoach. Mijn overtuiging is dat er voor ieder mens een plek is waar zijn of haar talenten gezien en gewaardeerd worden en dat iedereen zijn leefstijl kan veranderen. Dit betekent wel dat mensen keuzes moeten maken, dus niet alleen graag iets willen, maar er ook daadwerkelijk voor kiezen.

De mooiste momenten in een gesprek zijn de inzichten die mensen krijgen, waardoor ze weer mogelijkheden zien en vooruit kunnen. De glinstering in hun ogen als ze over iets praten waar ze heel enthousiast over zijn en daarmee aan de slag gaan. Mensen met meer energie de deur uit zien gaan, omdat ze mogelijkheden zien om aan het werk te blijven of te komen.
Bij het leefstijlprogramma gaat het niet om het volgen van zware diëten en verplichte bezoeken aan de sportschool. Ik zoek aansluiting bij uw werk- en leef ritme. Met kleine stappen wordt de leefstijl verbeterd, zodat terugval in oude gewoontes zoveel mogelijk wordt voorkomen. Deze werkwijze heeft grote resultaten voor uw gezondheid, vitaliteit en productiviteit!

Mijn in het oog vallende eigenschappen zijn: respectvol, geduldig, aansluiting zoeken, betrokken, luisteren zonder oordelen te vellen, eerlijk, enthousiast, resultaat- en doelgericht.

Ik heb mijn opleiding tot leefstijlcoach gevolgd aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid en ben NOLOC gecertificeerd loopbaanprofessional.