JavaScript is not enabled in your browser.

Irene Lauf

Irene Lauf

Irene Lauf

Coach, trainer, (loopbaan en MD)adviseur

Ik geloof erin dat iedereen talenten heeft. Maar niet iedereen is zich bewust van al zijn talenten of hoe die talenten optimaal ingezet kunnen worden. Ik help jou om deze talenten te ontdekken en laat je ervaren hoe het is als je deze inzet. Waarom? Omdat verspilling van jouw talenten mij echt aan het hart gaat, gewoon omdat het niet nodig is.

Iedereen is onderdeel van een organisatiesysteem. Wil je een verandering teweeg kunnen brengen dan moet je ook kijken, naast naar je talenten, hoe je dat systeem (jouw organisatie, jouw team, leidinggevende of collega’s) mee kan krijgen.

Mijn ervaring als loopbaanadviseur, coach, trainer, MD-adviseur, HR- manager, projectleider en interim-manager in het bedrijfsleven en binnen de rijksoverheid maakt dat ik snel jouw situatie begrijp omdat ik hem wellicht ook zelf heb meegemaakt.

Mijn coaching en trainingen bestaan uit een resultaatgerichte insteek met dat wat op het eerste oog minder resultaatgericht lijkt; systemische blik, opstellingen en (creatieve) coachtechnieken.

Ik kan mooie woorden over mezelf opschrijven maar liever laat ik mijn klanten aan het woord. 

 “Irene helpt mij om zicht te krijgen op mijn rol, krachten en energiebalans binnen mijn baan. De opstellingen die we doen helpen mij om het niet alleen te snappen, maar ook om te voelen. Ik waardeer in Irene dat ze warm, persoonlijk en scherp is in haar analyse”.

“Wat Irene in mijn ogen typeert als coach is dat zij warm en betrokken is. Dat combineert zij met een scherpe analytische blik waardoor zij snel inziet waar de knelpunten zitten. Met empathie helpt ze je vervolgens deze knelpunten aan te pakken”.

 “Irene is een fijne coach. Steeds is ze op zoek hoe ze mensen beter kan laten functioneren in hun eigen omgeving. Ze heeft daarvoor veel kennis en methodieken in huis. Ze is zeer talentgericht”.