GRIP

GRIP op Duurzame Inzetbaarheid


GRIP is een tool waarmee medewerkers kunnen werken aan het verminderen van stress, het vergroten van hun energie en het versterken van hun persoonlijk leiderschap.
 
Met het aanbieden van GRIP aan medewerkers krijgen zij de tools in handen om hun eigen energie en stress te reguleren. Door zelfinzicht, relevante kennis, oefening en een inspirerende gebruikerservaring.

GRIP biedt deelnemers een gepersonaliseerd ontwikkelpad. Iedere module bestaat uit een aantal vaste elementen die elk op hun eigen manier de ontwikkeling stimuleren. Op deze manier sluit GRIP optimaal aan bij de persoonlijke interesse, voorkeur en leerstijl van de deelnemer.

GRIP wordt ingezet voor individuele (coach)trajecten en programma’s om de duurzame inzetbaarheid van organisaties en medewerkers te bevorderen.

Na akkoord van medewerkers kan managementinformatie op groepsniveau worden uitgedraaid. De data die hiermee beschikbaar komen, kunnen door het management van een bedrijf als stuurinformatie worden gebruikt. Groepsdata wordt verstrekt bij minimaal 15 invullers.