Even voorstellen

Lenny werkt al 7 jaar bij hetzelfde bedrijf. Ze is hier na haar afstuderen blijven hangen omdat ze haar een baan aanboden en ze het hier wel naar haar zin had. Ze is secretaresse en doet naast haar baan nog allerlei andere taken voor een hard groeiend bedrijf met een moderne visie, dat gespecialiseerd is in ICT: VitalIT. Ze is echter niet helemaal gelukkig meer met haar functie doordat het werk haar boven het hoofd is gegroeid. Ondanks dat vindt ze het bedrijf nog steeds erg leuk en zou ze niet zonder haar collega’s kunnen. Ze vindt het echter lastig om dit bij haar baas kenbaar te maken.

Lenny’s man Ivo is een harde werker. Hij is manager van hetzelfde bedrijf als Lenny op de afdeling verkoop. Ze heeft Ivo ook op de werkvloer leren kennen toen ze nog secretaresse was van deze afdeling. Nadat ze een relatie kregen is Lenny overgeplaatst. Inmiddels is ze als secretaresse de rechterhand van de directie binnen het bedrijf. Ze kent het bedrijf dan ook als de beste. Lenny is van nature dienstbaar, charmant en staat bij haar vrienden bekend als een creatieve duizendpoot die haar zaakjes altijd goed op orde heeft.

In Lenny’s vrije tijd is ze vooral bezig met haar kersverse moederschap. De overige uren worden besteed aan het huishouden. Voordat Lenny haar dochtertje Nathalie kreeg, was Lenny bezig met een cursus websites bouwen. Hierin kon ze al haar creativiteit kwijt. Na de geboorte van Nathalie is dit op een laag pitje komen te staan.

Lees de verhalen van de Familie Taal

Aflevering 1: Vitale kerst en een talentvol nieuwjaar

‘’Focus. Focus. Focus.’’ ik kan het urenlang als een mantra herhalen in mijn hoofd. Focus! Maar mijn vingers lijken wel verzwaard met lood en blijven vakkundig op de ‘asdf’ en ‘jkl;’ rusten, terwijl de tijd onverstoorbaar voorbij tikt aan de steriel wi...


Lees het verhaal