JavaScript is not enabled in your browser.

ESF-subsidie duurzame inzetbaarheid bedrijven

ESF-subsidie duurzame inzetbaarheid bedrijven

Het Europees Sociaal Fonds levert een bijdrage aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. De gedachte dat betrokken, gemotiveerde en gezonde medewerkers leiden tot minder verzuim en een hogere productiviteit staat centraal. Building Human Talent brengt duurzame Inzetbaarheid graag onder de aandacht want ook voor jouw organisatie biedt dit kansen.

Duurzame inzetbaarheid helpt bij het verhogen van vitaliteit, bevlogenheid, inzetbaarheid en gezondheid van medewerkers. Van cruciaal belang voor een gezonde, winstgevende onderneming! Om van duurzame inzetbaarheid een structureel onderdeel van jouw organisatie te maken kan je gebruik maken van de ESF-Subsidie Duurzame Inzetbaarheid Bedrijven (2014-2020).

Building Human Talent ondersteunt organisaties en medewerkers om wederzijds verantwoordelijkheid te nemen t.a.v. duurzame inzetbaarheid en heeft hiervoor een compleet vitaliteitsprogramma ontwikkeld. Wij kunnen samen met jou een op maat toegesneden programma binnen jouw organisatie implementeren.

  • Programma’s, trainingen en workshops op het gebied van duurzame inzetbaarheidsbeleid en persoonlijke ontwikkeling voor zowel management als medewerkers
  • LoopbaanVitaalTrajecten voor individuele medewerkers onder begeleiding van een vitaliteitscoach
  • Het verrichten van Vitaliteitsmetingen
  • Hulp bij de aanvraag van de ESF-subsidie
Het is nog niet bekend wanneer de volgende openstelling van deze subsidie is. Wil je maatregelen nemen om de vitaliteit van jouw medewerkers te bevorderen? Wil jij voor jouw organisatie van de regeling ESF Duurzame Inzetbaarheid gebruikmaken?

Building Human Talent heeft de ervaring en expertise organisaties te ondersteunen bij zowel de aanvraag, de implementatie en de afhandeling van ESF-subsidie programma's.

Neem contact met ons op voor meer informatie