Download brochureContact

Vragen? Bel direct naar (0)6 3019 2864 of stuur een mail

Delen

Coaching- ontwikkeladvies / Met coaching het beste uit jezelf halen!

€ 700 ex. btw

Wil je graag vitaal, gezond, met plezier en energie blijven werken? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? De coaches van Building Human Talent ondersteunen je bij het in kaart brengen van jouw kwaliteiten, het versterken van jouw talenten en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden.

Aanpak
Samen met jouw coach wordt inzichtelijk gemaakt welke kansen er op basis van ervaring en ontwikkelwensen zijn. Het concrete advies helpt mogelijkheden te vergroten om productief en vooral met plezier aan het werk te zijn en blijven.

Wie?
Iedereen die zich op persoonlijk en professioneel vlak wil ontwikkelen en hierbij wat ondersteuning kan gebruiken.

Inhoud
  • Nul- en eindmeting met verschilanalyse
  • Interesse- en competentiescan
  • Arbeidsmarkt- of ondernemersscan
  • 4 contacturen (online of f2f) met jouw persoonlijke coach
  • Toegang tot de opleidingen- beroepen- en vacaturedatabase
  • Vrijwillige deelname aan een besloten Facebook- Community (met en van elkaar leren)
Jouw werk, jouw mogelijkheden
Samen maken we een plan wat voor jou de beste vervolgstappen zijn in je carrière. Door middel van slimme testen en goede gesprekken krijg je een concreet advies waarmee je verder kunt. Hou er in ieder geval rekening mee dat het je het meest oplevert als je er ook echt zelf tijd en energie in wilt steken. Wij gaan je helpen, maar jij gaat het doen!

Voor particulieren
Is jouw werkgever bereid te investeren in jouw ontwikkeling? Heb jij ontwikkelvragen en wil jij meer inzicht in jezelf in relatie tot je (toekomstige) werkomgeving?

Via werkgever:
Werkgevers besteden steeds meer aandacht aan ontwikkeling. Hierdoor zijn er vaak ontwikkel-budgetten beschikbaar. Vraag hiernaar bij je werkgever of bekijk de mogelijkheden in de CAO, mocht deze van toepassing zijn.

Belasting:
Kosten voor loopbaancoaching kunnen in aanmerking komen als aftrekpost via de belasting. Je krijgt dan 30% tot 50% terug bij je aangifte inkomstenbelasting. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst www.belastingdienst.nl/.

Voor NL Leert Door deelnemers
Van onze deelnemers horen wij dat niet iedereen voldoende geholpen is met 4 uur coaching en een arbeidsmarktscan. Om die reden bieden wij aanvullende gesprekken voor verdieping van het advies en ondersteuning bij uitvoering van stappen die jij wilt nemen op jouw ontwikkelpad. Natuurlijk voer je die gesprekken met jouw eigen coach.

Ben je:
  • Tevreden met je traject tot nu toe?
  • Voor je gevoel nog niet klaar om je traject al af te ronden?
  • Bereid te investeren in extra gesprekken?
Ons aanbod tegen een speciaal tarief kan opgevraagd worden bij jouw coach!

Voor organisaties
Wil je jouw medewerkers graag blijven ondersteunen in deze tijd van verandering? Wil je ze de kans geven met behulp van ontwikkeladvies of scholing hun huidige werk op een andere manier in te vullen of hen door te ontwikkelen en voor te bereiden op de veranderende arbeidsmarkt?

Onze reguliere prijs voor dit traject is € 990, -. Tot 1 december 2021 geldt voor dit traject de actieprijs van €700, -


Direct afnemen