JavaScript is not enabled in your browser.

Carmen Kooloos

Carmen Kooloos

Carmen Kooloos

Coach en studieloopbaanbegeleider

Mensen op weg helpen in studie en beroep daar ligt mijn drive. Het geeft mij voldoening mensen blij te maken door werk of een studie dat echt bij hen past zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen en kunnen groeien als mens. Zelf heb ik in mijn leven ervaren hoe belangrijk het is om op de juiste plek te zitten qua studie en beroep en ook hoe het is als dit niet het geval is.

Ik ben een warm, vriendelijk, enthousiast persoon en ik ben erop gericht vanuit openheid en vertrouwen samen met de kandidaat te kijken en onderzoeken welk pad zou kunnen passen en wat nodig is om dit te kunnen uitvoeren. Mijn werkwijze kenmerkt zich door mijn inlevingsvermogen, oprechte interesse in mensen en gerichtheid om samen tot een resultaat te komen.

Ik heb ruime ervaring op het gebied van studie- en beroepskeuze en assessments (ontwikkeling, coaching en selectie). Naast mijn eigen bedrijf als loopbaanadviseur, werk ik regelmatig in de zorg en het onderwijs als (studie)loopbaanbegeleider.

Carmen is HRM-er van huis uit en heeft haar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, de zorg en het onderwijs. Zij werkt sinds 2010 als zelfstandig loopbaanadviseur. Zij is aangesloten bij de Noloc, de Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs, Outplacementconsultants en Carrière Coaches