Download brochure



Contact

Vragen? Bel direct naar (0)6 3019 2864 of stuur een mail

Delen

Begin je bedrijf met een vliegende start!

€ 899 ex. btw

Start goed - start met een plan. Na het volgen van de training 'Startklaar' heb jij een goed doordacht plan voor je bedrijf, overzichtelijk op 1 A4! Hiermee kun jij je ambities daadwerkelijk omzetten in acties. Klaar voor de start!

Het programma neemt startende ondernemers mee in de eerste fase van het ondernemer worden. Na het volgen van deze training ben je helemaal klaargestoomd om echt aan de slag te gaan met jouw onderneming.

Interactieve (online) bijeenkomsten met opdrachten, kennisoverdracht, video's en praktische werkvormen. Tussen de bijeenkomsten wordt de mogelijkheid geboden eventuele vragen te stellen tijdens een online vragenuur. De training wordt verzorgd door Christien Miedema, een ervaren en gecertificeerd businesscoach.

De training gaat van start met minimaal 6 deelnemers. Download de brochure voor meer informatie of neem contact op!



Deze praktische en interactieve training bestaat uit 4 modules van gemiddeld 2 ½ uur, hiervan zijn 3 bijeenkomsten online. De 2e bijeenkomst komen we, mits dat natuurlijk kan, fysiek bij elkaar in het midden van Nederland, zodat je elkaar kunt leren kennen en met en van elkaar kunt leren. De training zorgt voor een flinke dosis inspiratie en energie om (verder) aan de slag te gaan met jouw bedrijf.


Direct afnemen