Actieprogramma Vitaal Vakmanschap TNOActieprogramma Vitaal Vakmanschap TNO

Hoe betrek je je medewerkers bij het vitaliseren van hun vakmanschap? Hoe zorg je dat ze zelf en vooral ook samen aan de slag gaan met langer productief, tevreden en betrokken doorwerken? Wat hebben ze daar eigenlijk voor nodig?
 
Het succesvolle actieprogramma Vitaal Vakmanschap, ontwikkeld door TNO, geeft antwoorden op dergelijke vragen. Medewerkers worden in vijf stappen uitgedaagd om zelf aan de slag te gaan met persoonlijke behoeften en duurzame inzetbaarheid in hún organisatie, hún team of op hún afdeling.
 
Vitaal Vakmanschap is een gezamenlijke, positieve activiteit die mensen in beweging brengt én houdt. Of het nu gaat om beweging in termen van kennisvergaring, de ontwikkeling van vaardigheden, gezondheidsverbetering of om aanpassen in taken, rollen en functies, zodat die beter passen bij de kennis en vaardigheden die men heeft.
 
Met dit programma kan Building Human Talent de vitaliteit in een organisatie vaststellen én bevorderen. Zo kunnen medewerkers langer, productief, gezond en betekenisvol betrokken blijven bij het arbeidsproces.

Neem contact met ons op voor verdere informatie CONTACT