Certificeringsprogramma TNO erkend Vitaal Vakmanschap Facilitator gaat van startCertificeringsprogramma TNO erkend Vitaal Vakmanschap Facilitator gaat van start

Zijn jouw klanten of is jouw organisatie gebaat bij interventies om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden? Wil je investeren in duurzame inzetbaarheid effectief en tegelijkertijd leuk maken? Wil je als kwaliteitsbewuste professional beschikken over een wetenschappelijk onderbouwd programma dat zich in de praktijk bewezen heeft? Wordt dan Facilitator van het door TNO ontwikkelde actieprogramma Vitaal Vakmanschap.

Met het actieprogramma Vitaal Vakmanschap wordt in 5 concrete stappen vitaliteit in organisaties vastgesteld én bevorderd zodat medewerkers langer gezond, betekenisvol en productief betrokken blijven in het arbeidsproces. Het programma daagt organisaties en medewerkers vanaf dag 1 uit om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid binnen organisatie, afdeling en team. Het positieve effect van het programma heeft zich inmiddels bewezen bij verschillende organisaties waaronder de Politie, Philips en SVB.   

Om professionals kennis te laten maken met deze methodiek hebben Building Human Talent en JobResult in samenwerking met TNO een certificeringsprogramma ontwikkeld waarmee jij als adviseur Duurzame Inzetbaarheid, HRM Business Partner, trainer/coach of (lijn) manager opgeleid wordt tot Facilitator Vitaal Vakmanschap. Na het succesvol afronden van dit programma ben jij in staat om zelfstandig, met het actieprogramma, het vitale vakmanschap van medewerkers in organisaties te bevorderen.  

Het certificeringsprogramma start met de Train-de-Trainer (theoriedag) Facilitator Vitaal Vakmanschap. Tijdens deze dag laten we je kennismaken met de ins & outs van het actieprogramma en geven we je concrete handvaten om jouw (potentiële) opdrachtgevers te enthousiasmeren om het programma te implementeren. Deelname aan deze dag is zonder verdere verplichtingen. Pas als je ervan overtuigd bent dat jij dit programma bij jouw klanten of in jouw organisatie wilt inzetten, volgt stap 2: het certificeringstraject!         

De eerste Theoriedag staat gepland voor maart 2020. Voor deze dag hebben we plaats voor 8 tot 12 deelnemers. Heb je Interesse? Lees hier meer over het programma neem contact op voor meer informatie of meld je direct aan.