Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid

Building Human Talent is uw partner bij de invulling en uitvoering van duurzaam personeelsbeleid en ondersteunt bij het vergroten van de betrokkenheid en bevlogenheid van uw medewerkers.
 
Een duurzaam personeelsbeleid richt zich op het stimuleren van de ontwikkeling, gezondheid en betrokkenheid van werknemers. Building Human Talent ondersteunt organisaties die hierin willen investeren, zodat hun medewerkers zich gewaardeerd en waardevol voelen.
 
Werk moet voldoening geven en kunnen bijdragen aan persoonlijke ambities. Hierbij zijn de startwaarden (kennis, waardigheden en goede werkcondities) net zo belangrijk als de eindwaarden (output, resultaten en targets).
 
Daarnaast is bewustwording een belangrijk onderdeel van een duurzaam personeelsbeleid. Zowel de organisatie als de werknemers moeten zich realiseren dat ‘gezond aan het werk blijven’ een gedeelde verantwoordelijkheid is. Zeker met het oog op de stijgende pensioensleeftijd.
 
Building Human Talent helpt om duurzame inzetbaarheid concreet te maken. Met betrouwbare specialisten vanuit diverse expertises ondersteunen wij organisaties en mensen bij het optimaal ontplooien en benutten van ieders unieke potentieel. Onze aanpak sluit altijd aan bij de uitdagingen en doelstellingen van uw organisatie. Zo komen wij tot een programma dat past bij úw onderneming en medewerkers.

Neem contact met ons op voor verdere informatie CONTACT


Midden- en kleinbedrijf

Midden- en kleinbedrijf

Dynamische dienstverlening, passend bij de doelen van úw organisatie.

Lees verder

Private sector

Private sector

Dienstverlening om uw medewerkers duurzaam, gezond en productief aan het werk te houden.

Lees verder

Publieke sector

Publieke sector

Advies en ondersteuning binnen de transformerende samenleving en flexibele publieke sector.

Lees verder

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Building Human Talent is zich zeer bewust van haar rol en plaats in de maatschappij.

Lees verder